SOS Alt Penedes

Famílies, docents i alumnes per un ensenyament públic i de qualitat

Arran de la vaga general d’educació del 24 d’octubre

Imatge

PER QUÈ la plataforma SOS ensenyament públic Alt Penedès dóna ple suport a la vaga general d’educació del proper dijous 24 d’octubre?

PERQUÈ defensem un ensenyament públic que contribueixi a la cohesió social i garanteixi la igualtat d’oportunitats. PERQUÈ defensem un sistema educatiu laic, coeducatiu, participatiu i democràtic, que atengui la diversitat i que treballi per superar les desigualtats socials. PERQUÈ rebutgem la Ley Orgánica para la Mejora de la Calidad Educativa (LOMCE). Perquè demanem una moratòria de la Llei d’Educació de Catalunya (LEC) fins que no sigui reestudiada pel conjunt dels agents educatius, en especial els de l’ensenyament públic, amb la possibilitat que sigui reformulada en termes de garantia d’equitat i participació democràtica. PERQUÈ demanem la retirada del decret de provisió i plantilles. Perquè volem uns pressupostos sense retallades: no a les retallades educatives i salarials. PERQUÈ volem substitucions des del primer dia al 100%. I PERQUÈ defensem la immersió lingüística i la llengua catalana.

Per tots aquests PERQUÈS, SOS ensenyament públic Alt Penedès anima els penedesencs i penedesenques a manifestar-se pels carrers de Barcelona el proper dijous 24 d’octubre. Hora i punt de trobada per anar-hi plegats: 10 h, estació de trens de Vilafranca.

Alt Penedès, 20 d’octubre de 2013

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: