SOS Alt Penedes

Famílies, docents i alumnes per un ensenyament públic i de qualitat

SOS Alt Penedès celebrarà el I Juliol Groc

Imatge

El proper dimarts, 16 de juliol, a la plaça de la Vila de Vilafranca del Penedès, la plataforma SOS ensenyament públic Alt Penedès organitza una jornada reivindicativa, però a la vegada educativa i informativa, en defensa d’un ensenyament públic que contribueixi a la cohesió social i garanteixi la igualtat d’oportunitats. Un sistema educatiu laic, coeducatiu, participatiu i democràtic, que atengui la diversitat i que treballi per superar les desigualtats socials.

Les activitats, que començaran a dos quarts de set de la tarda i que són obertes a petits i grans, seran diverses: un gran collage, un mural amb guixos, un taller de modelar globus, jocs tradicionals… I tot això amenitzat per un grup de percussió.

D’altra banda, també s’aprofitarà la convocatòria per llegir el manifest fundacional que va elaborar la plataforma al maig passat, i durant tot l’acte hi haurà instal·lada, a la plaça, una taula informativa per atendre possibles dubtes, suggeriments, etc. Cal recordar que un dels objectius de SOS Alt Penedès és conscienciar la ciutadania de la pèrdua de drets que suposen les retallades i la legislació vigent, i informar de l’afectació directa de les retallades en el dia a dia de les nostres llars d’infants, escoles i instituts.

SOS ensenyament públic Alt Penedès neix per encoratjar la comunitat educativa i la societat civil en general per tal que s’impliquin en la defensa d’un millor model d’ensenyament públic. És per això que fa una crida a tots els penedesencs i penedesenques a participar en l’acte.

Finalment, informar que SOS Alt Penedès està preparant una moció que té previst presentar al proper ple municipal de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès, que se celebrarà el dimarts 23 de juliol.

Alt Penedès, 10 de juliol de 2013

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: